Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba potpuno svjesna Mene, koja zna da sam vrhovni uživatelj svih žrtvovanja i strogosti, gospodar svih planeta i polubogova te dobročinitelj i dobronamjernik svih živih bića dostiže mir  oslobađajući se patnje uzrokovane materijalnim bijedama.
-- Bhagavad-gita 5.29 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 17.10.20. 20:24
 

Zagreb - Informacija 17.10.2020: Stanje s Corona virusom, programi i službe

 
 
Radi nedavnog općenitog pogoršanja situacije s novim rekordima (793 novih slučajeva u Hrvatskoj, 15.10), ali i radi slučajeva zabilježenih u i oko naše zajednice, voditelji 'Sunday Love Feast' programa u dogovoru s predsjednikom MSDK u RH i uz suglasnost  LVV Zagreb, donijeli su odluku ne održati javni program u Češkom domu 18. listopada. Za nedjeljni program 25. listopada donijet će se odluka ovisno kako će se situacija razvijati. Nadalje, i voditelji Gopal guru škole objavili su prestanak svojih druženja, radi zaštite djece i roditelja. 

Jutarnji programi u hramu, koji su po svojoj prirodi slabije posjećivani, i dalje idu, ali uz strogi razmak i ostale mjere (ponesite masku). Prijenos predavanja putem Interneta i dalje vam je dostupan. Za obavljanje devocijskih službi u hramu pri oltaru i u kuhinji, prema trenutnom stanju u hramu, nema zapreka, ali kao što je i ranije rečeno, prije dolaska molimo  nazovite hram.

Do sada prema sakupljenim informacijama u prvom valu koji je pogodio našu zajednicu 16 članova ili simpatizera (3 iz hrama i ostalo kongregacija) sumnjalo je na zaraženost corona virusom. Za troje kongregacijskih bhakta znano nam je da su se podvrgli testu, koji se i pokazao pozitivnim.  Jedna osoba još je u izolaciji (doma), ali sada bez temperature i u dobrom je stanju te za četiri dana se vraća u normalu. Svima ostalima već je prošlo više od 15 dana od pojave simptoma bez ozbiljnijih posljedica, svi su bili u međusobnom telefonskom kontaktu i pridržavali se potrebnih mjera. Od četvorice izoliranih hramskih bhakta, za četvrtog koji je također bio u izolaciji, nakon odlaska doktoru, najvjerojatnije nije bila corona, no i on je zdrav (u konačnici smo u hramu imali 3 corona + 1 viroza).

Kako se epidemija u zemlji intenzivira pozivamo vas da redovno pratite upute struke i pridržavate se zakonski donesenih mjera, a u slučaju pojave simptoma ili pozitivnog testa na virus možete nas izvijestiti na broj 0915626462 (bhn Irena) kako bismo mogli bolje pratiti stanje među bhaktama. Ta će informacija biti čuvana u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.. 

LVV Zagreb - Komunikacije

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 30 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 625 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::