Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Pokušaj saznati istinu prilazeći duhovnom učitelju. Ponizno mu postavljaj pitanja i služi ga. Samospoznate ti duše mogu prenijeti znanje, jer su vidjele istinu.
-- Bhagavad-gita 4.34 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sri, 15.09.21. 16:21
 

Zagreb - Bhadra-purnima, POZIV NA AKCIJU!

 
 
Dragi bhakte,

Mjesec je bhadra i uskoro će purnima (pun mjesec). To je dan kada je Sukadeva  Goswami završio recitiranije Srimad-Bhagavatama Maharaju Pariksitu. Za Hrvatsku po lunarnom računanju vremena taj dan pada točno 20. 9. 2021. Taj svepovoljni dan je spomenut u samom Srimad-Bhagavatamu u 12. pjevanju, 13. poglavlje 13. strofa koja kaže:

"Ako na dan punog Mjeseca u mjesecu Bhādra netko postavi Śrīmad-Bhāgavatam na zlatno prijestolje i pokloni ga, on će postići vrhovno transcendentalno odredište."

U ISKCON Zagreb, Novoj Jaladuti, pokrenuta je akcija zvanja svih članova čiji su telefonski brojevi bili dostupni (možda ste već dobili poziv od našeg Bhadra purnima call centra 😃) u kojoj se nudi bhaktama hrvatska izdanja SB 1. i 2. pjevanja za donaciju koja bi se ujedno iskoristila za popločavanje parkinga ispred hrama (uskoro će biti nešto više riječi o tim radovima koji kreću u prosincu). 



Ako se već niste odazvali pozivu ili na neki način nemamo vaš broj molimo Vas javite se Vrajamandala Priji dd. na 0915626462 ili Devarsi Narada dasu na 0913490702 i pokupite svoje primjerke prije gore pomenutog datuma.

Vaše sluge iz Bharda purnima call centra
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 27 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 659 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::