Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Tako sam ovaj najuzvišeniji nauk prenio lancem učeničkog naslijeđa i sveti su ga kraljevi shvatili na ovaj način. No s vremenom je učeničko naslijeđe bilo prekinuto i zato se čini da je znanje u svom izvornom obliku prekinuto.
-- Bhagavad-gita 4.2 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 27.01.18. 19:43
 

Hrvatska - Sankirtan Maraton 2017 Rezultati

 
 
Za ovaj maraton u Hrvatskoj podijelili smo ukupno 4.527 knjiga. 
To je 160 knjiga više nego tijekom prošlogodišnjeg maratona! 

I ove godine najviše knjiga podijelio je Nayanananda prabhu. Po broju bodova blizu mu je bio bh Kristijan iz hrama. Nakon njega slijede još tri hramska djelitelja, te bhn Maja koja je ne samo dijelila nego i inspirirala druge bhakte.



Uz Nayananandu prabhua koji je podijelio 1.435 knjiga, hramski bhakte iz Zagreba podijelili su ukupno 1.812, a ostatak zagrebačke kongregacije još 400 knjiga. Splitski bhakte uključujući hram podijelili su 425 knjiga te ostali djelitelji preostalih 455 knjiga. 

Za istaknuti su rezultati postignuti preko web stranica 'Alternative za vas' iz Virovitice sa 55 i udruge 'Atma' iz Splita sa  22 podijeljene Bhagavad-gite.

U Zagrebu se Mjesečni sankirtan festival (MSF) tijekom prosinca pretvorio u tjedni festival dijeljenja knjiga - bhakte su se svake subote nalazili zajedno, međusobno se inspirirali i izlazili van uz poznati moto: 'Dijeljenje knjiga izvedivo je, zabavno i lako'.

Zahvaljujemo svim bhaktama koji su se uključili u dijeljenje knjiga tijekom velikog Srila Prabhupada maratona kao i onima koji su omogućili da knjige budu dostupne.

VS iz BBT odbora
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 27 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1757 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::